Vladivojna La Chia vypustila do světa nový singl

30.06.2011 09:10

Rok 2011 se pro zpěvačku a výtvarnici Vladivojnu La Chia zdá být umělecky velice plodným. Kromě připravované výstavy olejomaleb v Trutnově (upozorňovali jsme vás tento týden v sekci La Exposición) a mnoha povedených koncertních vystoupení Vladivojna přichystala pro své příznivce další důvod k radosti: 28. června 2011 vyslala do světa nový singl "Had" z připravovaného alba "Bohémy".

 

Co k pilotním singlu "Had" řekla exkluzivně pro KrasoVhled sama Vladivojna La Chia:

"Rozhodla jsem se vypustit do světa jako první píseň akustickou skladbu "Had" z nově připravované desky "Bohémy", která by měla vyjít na podzim 2011.

Ta skladba reaguje na moje vnímání světa. V postavě samotného hada se totiž odráží celý dnešní postoj civilizace k opravdovým hodnotám a tradici. Je to příběh toto, jak materiální svěž pomalu odsunul starou moudrost a čistou lásku až někam daleko do ústraní, jako by jí vůbec nepotřebovalk, i když opak je pravdou. Také ta písnička vyjadřuje mé osobní poděkování přátelům za jejich existenci, ač to může znít jakkoli pateticky.

Písničku jsem nahrála v Ostravě se svou osvědčenou a stálou sestavou a přáteli - s kytaristou a producentem Alešem Bajgerem, čellistkou Terezií Kovalovou, perkusistou Tomášem Rossim a vokalistkou Sylvií Bee. O závěrečný sound se postaral mistr zvuku Petr Slezák."

 

 

Vladivojně La Chia, jejímu novému singlu i připravovanému albu přejeme mnoho štěstí

a vám přinášíme malou ochutnávku,

kterou si můžete poslechnout ZDE.