Soul-jazzová Maya Azucena zazpívá v Lucerně

11.04.2013 09:44

V neděli 14. dubna přiveze AghaRTA Prague Jazz Festival do Prahy skutečnou hudební lahůdku! V Lucerna Music Baru vystoupí mladá a talentovaná americká zpěvačka Maya Azucena se svou kapelou složenou z brooklynských muzikantů. „Jako Chaka Khan a Roberta Flack“, přirovnal New York Post Mayu k hudebním legendám.

 

Pokud máte rádi moderní fúzi soulu, R&B a jazzu v prvotřídním balení,

rozhodně byste neměli v neděli v Lucerna Music Baru chybět.

 

 

 

Maya Azucena není jen talentovanou skladatelkou, která umí vyprávět silné příběhy, ale také kulturní ambasadorkou rodného Brooklynu. Absolvovala LaGuardia School of Performing Arts a první desku Maya Who?! si vydala vlastním nákladem. Na kontě má tato charizmatická zpěvačka už sedm alb, z nichž to poslední z roku 2011 nese jméno Cry Love. 

 

Velkou část své tvorby Maya věnuje podpoře boje za lidská práva. Například v roce 2006 se podílela na charitativní akci Save Darfur: Rally to Stop Genocide nebo loni vystupovala na akci Marcuse Millera pro pomoc Japonsku po ničivém tsunami. Právě tam jí doprovázel sám Marcus, na klávesy Robert Glasper a k tomu i Q-Tip z hiphopových A Tribe Called Quest.

 

Už zbývá jen koupit lístky...

Koncert začíná ve 21:00, klub se pro návštěvníky otevírá ve 20:00. Vstupenky za 300 Kč (+ případné poplatky) jsou k dispozici v sítích Ticketpro, Ticketportal, Eventim anebo online na webech www.agharta.cz a www.musicbar.cz. 

 

Text & foto: PR firem