Novoroční bilance zahalené do hávu krásných vhledů

02.01.2012 17:07

Na sklonku určitého období, jímž nemusí být nutně jen konec roku, se mnozí z nás zamýšlejí. Přehodnocují svá rozhodnutí, bilancují nad tím, zda to, co v tomto období udělali a pro co se rozhodli, bylo správné... Dokonce i náš současný prezident se zamýšlel a 1. ledna 2012 jsme si tak z jeho úst mohli v přímém přenosu vyposlechnout mnohé... To jen tak na okraj, rozhodně se jako pan Klaus nebudeme pouštět do bizarních diskusí o tom, zda je naše vláda a situace v zemi opravdu tak stabilní...

 

Vzhledem k tomu, že oním "určitým obdobím", které má, resp. mělo, ke sklonku nejblíže, je skutečně uplynulý rok 2011, chtěli bychom se i my - SPOLEČNĚ S VÁMI, NAŠIMI ČTENÁŘI A PŘÍZNIVCI - na chvíli pozastavit nad tím, co pro nás - jakožto nově vzniklý alternativně-kulurní portál - tento rok znamenal:

  • co jsme dokázali a s čím jsme si naopak nedokázali poradit
  • v čem jsme se přecenili a s čím jsme naopak překvapili
  • z čeho se můžeme poučit a čeho bychom se měli vyvarovat
  • STRUČNĚ ŘEČENO: můžeme už "přesedlat z plenek do kalhot" a považovat se za zavedené kulturní médium..?

 

Jelikož jsme si vědomi toho, že sebekritika je neobjektivní a v souvislosti s tím mnohdy zavádějící, rádi bychom o ZPĚTNOU VAZBU a odpovědi na výše uvedené otázky poprosili právě vás, čtenáře a příznivce portálu KrasoVhled. Pokud si tedy najdete chvilku a prostřednictvím našeho KRITICKÉHO OKÉNKA na titulní straně nám napíšete pár slov k tomu, jak jste s námi ne/spokojeni, pak vězte, že pro nás vaše názory budou tím nejrespektovanějším pomyslným zdviženým ukazovákem!

 

TĚŠÍME SE TEDY NEJEN NA VAŠE OHLASY,

ALE ROVNĚŽ NA SPOLEČNÉ KULTURNÍ PROŽÍVÁNÍ

ROKU 2012!

 

Text a foto: Andrea Vašáková