NEŘEŽ se s Katkou Koščovou vydávají Vlakem na Kolín

08.04.2013 10:22

Společný koncert skupiny Neřež a první slovenské Superstar Katky Koščové v Paláci Akropolis se stane zároveň křtem jejich nového alba Vlakem na Kolín. Diváci se můžou těšit na největší hity Zuzany Navarové, Nerez, Neřež i Katky Koščové. 

 

 

V těchto dnes vychází CD se záznamem společného koncertu skupiny Neřež a první slovenské Superstar Katky Koščové. Jmenuje se Vlakem na Kolín a výše jmenovaní umělci ho pokřtí během koncertu v pražském Paláci Akropolis v pátek 26. dubna 2013. Skupina Neřež je volným pokračováním legendárních Nerez, který zakládali současní členové Neřež Vít Sázavský a Zdeněk Vřešťál spolu se Zuzanou Navarovou.

 

 

Album Vlakem na Kolín obsahuje dvě písně Katky Koščové, několik skladeb Neřež, ale především největší hity skupiny Nerez v interpretaci Katky a Neřež v rozšířené sestavě. V kapele se vynikajícími výkony blýsknou Vít Beneš, Filip Benešovský, Robert Fischmann, Jiří Krhut, Vít Sázavský, Dano Špiner a Zdeněk Vřešťál.

 

Hvězdná sestava, která vystoupí v pátek 26. dubna 2013 v Pálaci Akropolis, je zárukou vrcholného uměleckého zážitku. „Dlouho jsme hledali náhradu za Zuzanu Navarovou a teď je to konečně ono! Katka Koščová zpívá Nerez a my se vracíme k našim kořenům…“, láká své fanoušky Zdeněk Vřešťál. 

Vstupenky si můžete zakoupit v Paláci Akropolis a v běžných předprodejních sítích. 

 

Text & foto: Palác Akropolis