Mokrá sobota - májový večer pod taktovkou Ester Kočičkové

02.05.2013 14:57

Milí čtenáři, dovolujeme si vás pozvat do Kabaretu Falešná kočička, jehož další entrée uskuteční se tuto sobotu 4. května 2013 v sále pražského Teatro NOD. V kabaretu, jenž postrádá fádnost, nudu a otřelý humor, se kromě Ester Kočičkové můžete těšit na spoustu dalších výjimečných osobností...

 


Pozvánka od samotných tvůrců Kabaretu:

Pokud trávíte tyto deštivé dny stylem prodlouženého víkendu na bicyklech, bruslích či v drážďanském Zwingeru, pak je Vám naše iniciativa zbytečná. Pro ty ostatní je tady nabídka, jak strávit sobotní večer a noc mnohem uspokojivěji. Ano – v nepromokavém sále pražského Teatro NOD a v jeho neklidném kypícím baru.

Třešnička na dortu: Speciálním hostem večera bude IVA PAZDERKOVÁ!

 

VSTUPENKY možno zakoupit ZDE.

 

Kabaret Falešná kočička slovy jeho zakladatelů

Komorně-revuální pořad s mezinárodní účastí, dekadentními prvky a salonní atmosférou. Originalitou vyhranění a polní trávou zřídka šlehaní umělci v nečekaných pózách, obskurních varietních výstupech či bizarních popěvcích či světových šlágrech k poslechu, zpěvu i tanci (společnice pro nezadané zajištěny!). Drezůra zvěře a ptactva, veselé scénky, pohybové exhibice, emoční katarze.

 

Pod konferenciérským bičíkem Ester Kočičkové zpravidla vystupují: Petra Nesvačilová, Lela Geislerová, Marta Marinová, Erika Deutschová, Lubomír Nohavica, Mario Boa, Jakub Žáček, Václav Tobrman, Jan Horváth, Jan Bílek, Ester Geislerová, Eliáš Urban, Iby Xavier Baro, Anna Polívková, Martin Kámen a další.

 

Text: Andrea Vašáková, PR Kabaretu
Foto: www.rumpsum.cz