JI & Mother Ducks v čele s Jitkou Charvátovou vystoupí v sobotu Mezi ploty

25.05.2011 16:52

Navzdory předpovědi počasí, která pro tento víkend není zrovna z nejoptimističtějších, se redakce portálu KrasoVhled s růžovými brýlemi na nose vydá za "ploty" psychiatrické léčebny v Bohnicích. Právě zde bude od soboty 28.5. do neděle 29.5.2011 probíhat výroční, již 20. ročník multikulturního festivalu MEZI PLOTY.

 

TiP REDAKCE:

Je tomu již pár let, co se zpěvačka Jitka Charvátová pohybuje na české hudební scéně. Přes sólovou kariéru, projekty s Dušanem Vozárym (spolupráce na sólové desce Déva) a Mejlou Hlavsou (projekt FICTION) a působení v kapele Skyline došla Jitka k poznání, že svou tvorbu osvěží novým kolektivem. A tak vznikla kapela. Smyslný hlas Jitky Charvátové tak dostal možnost skvěle rezonovat s gramcema, basovkou a elektronickou experimentální aranží.

 

Nebudeme se více rozepisovat o tom, jak to JI & Mother Ducks zpívá a hraje. Slovy se nedá popsat vše, nastražte uši PRÁVĚ TEĎ

anebo rovnou přijďte tuto jedinečnou formaci podpořit na Mezi Ploty 2011 v sobotu 28. května od 19:45 na hudební scénu č. 1 - ČEPS STAGE!

 

 

Text: Andrea Vašáková