Česká Miss má silnou konkurenci - Miss Freedom Night 2011

21.03.2011 10:20

Je tomu již pár let, co v naší stověžaté metropoli DJ Henriette pořádá pravidelné párty pro čtyřprocentně smýšlící ženy - Freedom Night. Tato dobře zavedená značka přináší lesbickým kráskám zábavu v podobě tématicky zaměřených večerů valentýnské, vánoční a letní oslavy nevyjímaje.

 

Tento pátek 18. března 2011 však PM Club v Trojické ulici ovládla úplně jiná atmosféra. Volila se zde v pořadí již druhá Miss Freedom Night !!! Po loňském prvním ročníku této ojedinělé ankety o nej lesbickou krásku, který se konal v klubu Friends, se letošní finalistky mohlo již lépe připravit a působení na natěšené divačky a odbornou porotu tak neponechat náhodě.

 

Sedmička statečných, mladých a krásných dívek, které se ucházely o přízeň všech přihližejících a hodnotících, připravila skutečně nevšední zážitek! Po první soutěžní disciplíně, kterou byla co nejvtipnější odpověď na zákeřné dotazy moderátora MC Wendulóny a odborné poroty, následovala volná disciplína, jejímž prostřednictvím děvčata ukázala, co v nich opravdu vězí! Od depresivního malování přes fucking body painting, hip hop dancing jsme mohli být svědky dortové války, recitace autorské poezie nebo spartakiádního tance v teplákách. Závěrečná promenáda v plavkách byla třetí a zároveň poslední disciplínou, která porotce i hlasující publikum utvrdila v dosud získaných sympatiích.

 

MISS SYMPATIE 2011 se stala finalistka s číslem 4 - slečna Kateřina. Publikum si získala nejspíš svým sympatickým projevem a nepochybně také recitací vlastní básně - jak jinak než o lesbách.

II. VICE MISS FREEDOM NIGHT 2011 se stala sympatická Kateřina s číslem 4, což nás jen utvrdilo o jejích nesporných kvalitách.

 I. VICE MISS FREEDOM NIGHT 2011 se stala finalistka s číslem 7 - slečna Jitka, která si nejen diváky, ale rovněž nadšeně přihlížející porotu získala choreograficky téměř dokonalou teplákovou taneční sestavou a jistě také oldschool pojetím plavkové promenády.

MISS FREEDOM NIGHT 2011, v pořadí již druhou lesbickou královnou, úplnou a jedinečnou vítězkou této originální ankety se stala slečna Barbora z Ostravy, která celý večer vystupovala pod číslem 3. Barbora si titul nej lesbické královny zaslouží na plné čáře! Porotu i přihlížející divačky si získala nejen svou bezprostředností, ale také přirozeným chováním, sympatickým projevem a jistě také odvázanou volnou discíplínou, za kterou si Bára zvolila dortovou válku, kterou - jak už ze zaměření celé akce vyplývá - tématicky pojala :)

 

Všem 7mi statečným finalistkám děkujeme za jejich účast, která nepochybně přispěla ke zprestižnění ankety a snad i zlákala dosud jen přihlíživší dívky k myšlence stát se jednou z těch, které budou příští rok bojovat o titul MISS FREEDOM NIGHT 2012!