Přijďte si "zafejkovat" se SUNSHINE - již zítra!

14.11.2011 15:10

Ze přízněných zdrojů se do naší redakce dostala pozvánka do "šantánu" kapely SUNSHINE. V souvislosti s natáčením připravované road movie Zejtra napořád (2012, režie Rudolf Havlík, pozn. red.) zvou členové kapely své fanoušky na natáčení videoklipu k této písni.

 

Citujeme oficiální vzkaz SUNSHINE:

  • Je to trochu narychlo, ale hledáme naše fans, co si udělají v úterý 15.11 volno a v 18:00 hodin dorazí do pražskýho klubu Necropolis (Vinohradská 63, Praha 2).
  • Potřebujeme autentický publikum na "fake" koncert (tři věci) v rámci natáčení scény novýho celovečerního filmu s názvem Zejtra napořád. Konec natáčení bude určo do půlnoci, poslední metro stihnete.
  • Prosíme všechny zájemce, aby se registrovali na mailu: martina@soundmachine.cz
  • Buďte s náma ve filmu, udělejte bordel, jak říkaj rádi PSH, buďte tam!!!
  • Díky za pomoc, pokud vám to nebude proti srsti, sdílejte na svejch hradbách, zdech, ve všech temnejch zákoutích, posílejte známejm i hejtrům - času je málo a lidí potřebujeme hodně!

Jste-li tedy fanoušky hudby této úžasné celosvětově proslulé kapely, nabízí se vám jedinečná příletost být součástí jejich live vystoupení a navíc - budete-li mít štěstí a budete-li se pohybovat v blízkosti kameramanů - si tuhle vzpomínku můžete prostřednictvím záznamu uchovat napořád!

Přijďte tedy podpořit své koně a zafejkujte si se SUNSHINE!