O relativitě s Annou K: na placce i na pódiu

16.11.2011 13:56

Jedna z nejtalentovanějších a NEJOSOBITĚJŠÍCH zpěvaček tuzemské hudební scény má za sebou velký životní zlom. Nebudeme se zde - jako spousta ne/bulvárních plátků - sáhodlouze zaobírat tím, jak to ta Anna K vlastně zvládla, čím vším si musela projít, jak těžké bylo ventilovat tuhle skutečnost do médií, která si ji pak přebrala po svém... Jako daleko zásadnější fakt vnímáme SÍLU, se kterou se zpěvačka postavila proti všemu, co stálo v tu nejnevhodnější chvíli proti ní a rovněž "způsob léčby", kterou zvolila. Výsledkem ODHODLÁNÍ hledat sílu v HUDBĚ je v pořadí již osmé řadové album s příznačným názvem "RELATIVNÍ ČAS".

 

Kterak na tomto výjimečném albu Anna K neuhýbá od své rockové filosofie a přesvědčivosti, a kterak dala díky zmíněné "relativitě" rozrůst jeho rozměru se můžeme přesvědčit 28. listopadu 2011, kdy se album dostane na pulty.

 

Radovat se společně s Annou K ovšem můžeme již o 4 dny dříve. Na příští čtvrtek 24. listopadu 2011 si Anna K vymyslela slavnostní křest alba spojený s koncertem. Pražská Lucerna Music Bar tak bude v tento den od 20:00 hostit velkolepou oslavu života nazvanou

 

ANNA K - RELATIVNÍ ČAS

 

 

Text: Andrea Vašáková
Grafika: www.anna-k.cz