MORE THAN HIP HOP - Bára & Léňa, Safari a další

24.04.2013 12:17

Jedno pódium a dva velice rozdílné projekty, které odehrají své koncerty - to bude další díl akce s názvem MORE THAN HIP HOP, který se odehraje dnes večer, tj. 24. dubna 2013 v klubu Cross v Praze.

 

První kapelou, která přijala pozvání jsou Bára & Léňa se svým projektem Mateřská.com, který Vám jistě nemusíme představovat. Mohli byste znát jejich videosingly "Laktační psychóza", "Slavík" nebo "Vylitá" s hostující Petrou Černockou, které se šířily internetem a vyvolali spoustu reakcí. Holky zpívají a rapují, jejich texty srší vtipností a nadsázkou. Umí si udělat legraci z ostatních, ale i sami ze sebe. Můžete je také znát z (a)kapely Yellow Sisters.

 

 

Druhým hlavním bodem večera bude koncert ostravské kapely Safari. Safari - to jsou čtyři mcs a jeden dj. Dělají klasický hip hop, ale koketují např. i s dubstepem nebo electrem. Zahrají skladby z jejich loňské desky Flowfood, na které ukázali české scéně své kvality. Aktuálně fungují u labelu Everydays, jehož zakladatel - Oliver Lowe zahraje na akci jako dj ve speciálním setu společně s trumpetistou Chrisem Vernem.

 

Druhou, psytrancovou, stage obsadí známá trojice djs - Ondřej Psyla, On Von OnOff a Rahmanin.
 

Text a grafika: PR akce