Amatéři na prknech aneb příjemné posezení v Kavárně U Anděla

12.12.2011 16:34

V rámci listopadového dílu naší pravidelné rubriky PROFIL MĚSÍCE jsme vám představili amatérský divadelní soubor Post Scriptum. Ten 1. listopadu 2011 premiérově uvedl další ze svých autorských her nazvanou Kavárna U Anděla (podrobnosti děje najdete ZDE). Druhá premiéra této duchařské komedie se odehraje v úterý 13. prosince 2011 v pražském Divadle GONG.

Tento měsíc jsme Vás již jednou vyzývali ku pohřbení předvánočního šílenství v divadelních prostorách. Pokračujme tedy v tomto kulturním boji za poklidné prožití vánočních svátků... Prožijte zítřejší úterní večer ve společnosti herců divadla Post Scriptum, kteří po 30ti letech působení již dobře vědí zač je toho loket. "Duchařská komedie o nás, o lidech, kteří si děláme zbytečné problémy z věcí, které problémy ve skutečnosti vlastně vůbec nejsou...", tak děj hry stručně shrnul její autor a základatel divadla Post Scriptum, Ota Kovařík.

 

My si dovolujeme jako pozvánku na zítřejší Kavárnu U Anděla uvést VIDEOROZHOVOR natočený na její 1. premiéře a následně zveřejněný na portálu YouTube.

 

Text: Andrea Vašáková

Foto: Divadlo Post Scriptum